שלום

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/10/2013 | 22:16 | מאת: אריאל

מה המשמעות שועדה רפואית של בטוח לאומי הכיר במקרה כתאונת עבודה קובעת 0%! כאשר הנימוק הוא מצב קודם. האם יותר לר יותר הגיוני לכתוב %x אבל ממצב קודם. כי לפי מה שנכתס אפס אחוז זה אומר שאין כלום וזה סותר את הנימוק ממצב קודם. לא אמור להכתב אחוז מסוים ואז כולו ממצב קודם? השאלה אם לאחר שעבר זמן א ל יש מקום לערעור יש טעם לערער על ה אפס אחוז? זה יכול להוכיל או להזיק? במה יש להתחשב ולשקול לפני ערעור. בוודאות אושר שאפשר לערר. האם לא כדאי ללכת להמרת מצב מיד? או שכדאי בתנאים אלה להסות לתקן את המצב הבסיסי שהוכר כתאונת עבודה אבל אםס אחוז. האם נתקלת בדבר כזה? זן שגעאה או מצב צקין ? תודה

שלום, 0% נכות משמעה שקרה ארוע תאונתי אבל ההחלמה היתה מלאה או ללא נזק. יתכן מצב שבו יש נזק אבל הוועדה אכן תחליט שהנזק היה קודם לארוע התאונה ולכן עקב התאונה ינתן 0%. ניתן לערער על החלטות הוועדה בתחום זמן ספציפי. אין כאן מה להזיק מאחר ו0% כבר קיבלת. ממליץ לקרוא את הכתבה הבאה (להעתיק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/ncdr בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות