שכר מנתח בהסדר?

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/10/2013 | 19:27 | מאת: דודו

שלום גיל ביצעתי ניתוח שמומן עי המושלם ותבעתי את חברת הביטוח מיגדל (ביטוח בריאות עולמי ) .הם מצידם מוכנים לשלם 50 אחוז מסכום שהיו משלמים למנתח הסדר שלהם . הם פירסמו באתר שלהם ששכר המנתח הינו 6000 ש"ח נכון ליום 1/3/2011. שאלתי שכר מנתח הינו שכר כולל מעמ ? ברוטו ? נטו? כיצד ניתן לדעת סכום אמיתי שחברת הביטוח משלמת למנתח שבהסדר?האם כל המנתחים מקבלים אותו סכום ? הרי על סמך זה בפוליסה ניקבע גובה התשלום .כיצד אני יכול לאלץ אותם למיסור לי נתונים אלו ? האם הם חיבים לספק לי הוכחה מהו שכר המנתח שבהסדר ? תבעתי לקבל הצמדה למדד מ1/3/2011 לכל הפחות נענתה בלאו מוחלט. תודה מראש . דודו

שלום, צר לי אך אין ידע לגבי הסדרים עם חברות ביטוח לגבי שכר מנתחים. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות