הכרת משרד הביטחון - 0% נכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

14/10/2013 | 11:17 | מאת: עמי

שלום, לפני 5 שנים הועדה הרפואית של משרד הביטחון הכירה בי כמי שנפגע בעת שירותו הצבאי. הועדה קבעה לי 2% נכות זמנית ולאחר מכן קבעה כי לא נותרה לי נכות- היינו 0%. בשנה האחרונה חלה החמרה משמעותית בפגיעה שהוכרתי בה ע"י משרד הביטחון ואף רופאים מומחים קבעו כי קיימת נכות בשיעור של 15%. האם אני רשאי במקרה שלי לפנות לוועדה הרפואית בדרישה לבדיקה חוזרת? האם אני עדיין מוכר במשרד הביטחון על אף שנקבע כי הנכות שלי היא 0%? אשמח לדעת אם יש פסיקה בנושא. תודה.

שלום, באם חלה החמרה במצבך יש להגיש בקשה להחמרת מצב למשרד הביטחון. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות