אובדן כושר עבודה ונכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

14/10/2013 | 10:31 | מאת: דיקלה

שלום רב. משנת 2005 מבוטחת בביטוח אובדן כושר עבודה של מגדל . בשנת 2006 חליתי בלחץ תוך גולגולתי מוגבר - 2 אשפוזים ובשנה האחרונה ירידה לחצי משרה . ב 3 שנים האחרונות הייתי ללא טיפול רפואי רק במעקב אצל הנוירפטומולוג . לאחרונה החרפה בכאבי הראש ושוב חזרה לאורמוקס . אני לא מסוגלת יותר ללכת אפילו לעבודה , יש לי כאבי ראש מזעזעים בחילות והכדורים שנוטלת מאוד קשים . מעוניינת לתבוע אובדן כושר עבודה , אך נאמר לי שמידה ועובדת אפילו בחצי משרה , איני יכולה לתבוע . מה עושים במצב כזה? האם לבנות לזכותי?לבנת פורן ? מאיפה מתחילים ? מפחדת לעזוב את העבודה ולהישאר קרחת מכאן ומכאן .

דיקלה שלום, אם יש לך ביטוח אי כושר עבודה כנראה שאת כן יכולה לתבוע. צריך לבדוק את הפוליסה אבל בעקרון רוב הפוליסות מכסות גם אם את עובדת חצי משרה. הייתי מציע לפנות למרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות