שבר בירך

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

09/10/2013 | 14:14 | מאת: בסאם

אני עובד מדינה במשרד ממשלתי בחודש 2/13 נשבר לי עצרם הירך כצוצאה מנפילה ועברתי ניתוח השתלת פלטינה . הגשתי תביעה לקיצבת סיוע מיוחד ולנכות כללית , אך הן נדחו על ידי הביטוח הלאומי. בביקור האחרון אצל הרופא האורטופידי התגלה קיצור ברגל בשיעור 2ס"מ . האם דחיית הביטוח הלאומי לתביעות שלי מוצדקון? אם לא מה עלי לעשות ולמי לפנות. לתשומת לבכם לא מדובר בתאונת עבודה. תודה

שלום, קצבאות ביטוח לאומי תלויות גם בהכנסה. אם אתה מרוויח למעלה מ- 3900 ש"ח אינך זכאי לקצבת נכות. אם הרגל התקצרה יש לבדוק אולי אתה זכאי לתו נכה. קרא עוד בכתובת (העתק לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/handicap בריאות,

10/10/2013 | 08:09 | מאת: בסאם

לפי דוחות בית החולים הייתי זקוק לעזרה בהלבשה ורחצה ועזרה בחלק גוף תחתון עם זאת הביטוח הלאומי דחה את התביעה לקיצבת סיוע מיוחד האם זה מוצדק?

מנהל פורום זכויות רפואיות