פגיעה בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

09/10/2013 | 08:47 | מאת: רונן

שלום, לאחר שקסאם נפל מספר מטרים לידי לפני כשנה, אבדתי שמיעה משמעותית באזניי, כמו כן אני מטופל תמידית בכדורים נגד חרדה מאז אותו היום, התפקוד המיני שלי נפגע לצערי ויחסי עם אשתי אינם כתמול שלשום, בשיחה עם חבר שסיפרתי לו על הבעיה הבינאישית הוא טען בצורה נחרצת שדיווח כזה לביטוח הלאומי יפגע בי בעתיד במקום עבודתי אם אעבור עבודה או תפקיד האם זה נכון? האם לדיווח על הפגיעה בתפקוד המיני משקל כה רב או שניתן להשמיט את הדיווח הזה מהם. תודה רבה לך על עזרתך

שלום, כנפגע פעולות איבה יש לכך חשיבות אם גילך מתחת ל- 55 שנים. זה מגדיל את אחוזי הנכות. בריאות,

09/10/2013 | 10:10 | מאת: רונן

תודה על תשובתך המהירה, האם אם אני אומר בוועדה של ביטוח לאומי על הבעיה, האם זה יהווה לי בעיה במציאת עבודה חדשה או בביטוחי חיים וכאלה

מנהל פורום זכויות רפואיות