דמי לידה לעצמאית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

08/10/2013 | 21:27 | מאת: רוית

שלום רב אני עובדת כעצמאית וכשכירה מהמשכורת שלי כשכירה אני משלמת ביטוח לאומי- זוהי המשכורת העיקרית שלי ומההכנסות העצמאיות שלי אני לא משלמת ביטוח לאומי כעת אני בהריון, האם אקבל דמי לידה רק לפי המשכורות שלי כשכירה ? האם לא מגיע לי דמי לידה גם לפי ההכנסה העצמאית שלי? תודה

שלום, כל תשלומי הביטוח הלאומי למבוטחים מחושבים לפי מה שהם שילמו. כלומר, אם לא שילמת ביטוח לאומי מהכנסתך כעצמאית הרי שלא תקבלי גם מביטוח לאומי. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות