שלום,

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

07/10/2013 | 21:10 | מאת: אודי ד.

שלום, לפני כחודש וחצי נולדה לנו ילדה, רק שהיא הקדימה בכמה חודשים את הגיחה לעולם (שבוע 24) מאז אנחנו מהבית חולים לבית ומהבית לבית חולים, העבודה אינה עבודה והילדים אינם ילדים (יש עוד ארבעה בבית) מאחר והלידה התפתחה בזמן שאישתי התארחה אצל חברה בעיר רחוקה יותר מה שבכלל הכביד את הסיפור עם נסיעות והעבודה והכל נהיה בלאגן אחד גדול. עכשיו אנחנו בכלל תקועים. בעצם ממש תקועים. כי אני בקושי מצליח לעבוד, וההוצאות מטורפות!!! ויש לנו לפחות עוד כמה חודשיים שלוש יש משהו שאני יכול לקבל מביטוח לאומי בסיטואציה כזו?

ניתן להגיש בקשה לילד נכה החל מגיל 3 חודשים. במידה ויאושר תינתן קיצבה למשפחה.

מנהל פורום זכויות רפואיות