נכות נפשית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

25/09/2013 | 02:23 | מאת: ליאת שוב

רשמתי יכולה לעבוד אבל זה היה טעות כי רשמתי מאוחר ולא שמתי לב רשמתי ולא הוספתי לא אני לא יכולה לעבוד ולא עבדתי שנים אבל הפסיכיאטרית שראתה אותי בבריאות הנפש החליטה שהכול בסדר אבל הכול לא בסדר מה לעשות כדי לקבוע נכות נפשית בגין הטרדות מיניות בחיי שהרסו את נפשי? תודה רבה

ליאת, יש צורך במסמכים מרופאים פסיכיאטריים ופסיכולוגים וכן אשור רופא תעסוקתי על אי כושר עבודה. ראי מאמר קצר באתר בר מדיקס: (יש להעתיק לדפדפן את הכתובת): http://www.barmedics.com/archive/he/handicap בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות