פגיעה פיזית בתוך אוטובוס עקב תאונה של האוטובוס

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/09/2013 | 11:38 | מאת: מיקי טימן

חבר שלי נפגע פיזית תוך כדי נסיעה באוטובוס עקב תאונה של האוטובוס עם רכב פרטי. לאן לפנות עם התביעה. איך לעשות את זה נכון? הוא היה במיון באיכילוב

שלום, האם מדובר בתאונת עבודה? אם כן חשוב לציין לפני הרופא המטפל כי היה בדרך לעבודה או ממנה. אם ציין זאת הרי שניתן לקבל דמי פגיעה מביטוח לאומי וגם אי כושר עבודה אם פציעתו נמשכת למעלה מ-3 חודשים ממליץ לקרוא: (להעתיק כתובת לדפדפן) http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/108 בריאות, מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

12/09/2013 | 11:32 | מאת: מיקי טימן

מנהל פורום זכויות רפואיות