זכויות לילדים בני שבע

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

09/09/2013 | 19:18 | מאת: יריב

שלום רב אני אב לילד בן שבע כיתה בעל הפרעת קשב מגיל קטן,אנו מטפלים בו כבר שלוש שנים בכל הטיפולים וריפויי בעיסוק הקיימים ,לא דילגנו על שום טיפול. בגיל כמעט 6 החל לקחת ריטאלין וכיום ריטאלין LA .ראיתי תוכנית בערוץ 2 "שאלה משפטית" שהסבירו שגם לילדים בגיל זה ביטוח לאומי מכיר כנכות ע 20% ומחזיר כסף לשיעוריפ פרטיים וכו .אשמח להדרכה מהי הדרך הנכונה לפעול ,ומה באמת הזכויות של ילד בגיל זה .איך להתחיל לפעול ? תודה מראש

יריב, הביטוח הלאומי מכיר בהוצאות הכבדות הכרוכות בגידולו של ילד עם בעיות/נכויות שונות. דרגת נכותו של הילד נקבעת לפי מגבלותיו והתפתחותו יחסית לגילו ולא לפי שם המחלה שאובחנה. ממליץ לקרוא מידע מפורט ב-: (העתק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/yn בריאות, מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות