נכות בביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

05/09/2013 | 06:10 | מאת: רמי

שלום אני בן 62 עם בעיות אורטופדיות של בעיות עצביות תחושתיות בכף הרגל ,יתר לחץדם וסכרת סוג 2 -נוטל כדורי גלוקומין. לאחרונה בגלל תחושת נימול וחולשה ברגל ימין עשיתי בדיקת אי אם גי והסתבר לי שאני סובל מנוירופותיה סוכרתית ברגל. האם אני זכאי לקצבה ממל"ל. יש לציין שאני מוכר כנכהצה"ל ב 10 % על פגיעה אורטפדית בברך -פגיעה זו לא מונתה על ידי תודה

רמי שלום, ישנן מספר מגבלות על מתן קצבה כגון הכנסה, רמת אי כושר עבודה ועוד. ממליץ לקרוא מאמר קצר בנושא (העתק כתובת לדפדפן) http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/nc בריאות, מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות