ביקור רופא לחולת אלצהיימר

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

26/08/2013 | 22:16 | מאת: אברהם אבינו

שלום רב. אמי חולת אלצהיימר במצב מתקדם ובעלת 100 אחוזי נכות. לאחרונה נוצר אצלה מצב בריאותי בעייתי המחייב טיפול של רופא נשים. כמובן שבמצבה אין שום אפשרות להביא אותה לרופא והפתרון היחיד האפשרי הוא הבאת רופא הביתה. השאלה איך אני יכול לדאוג לכך שרופא יגיע לביתה לצורך מתן טיפול או אפילו הערכה להמשך טיפול אילו מסמכים עלי להציג. אל מי עלי לפנות בקופת החולים. וכו' וכו' תודה רבה מראש

שלום, רצוי לברר עם קופת החולים בה אתם חברים. לקופות השונות יש תנאים שונים מתי ניתן לבצע ביקור בית. לא כל מקצועות הרפואה ניתנים לביצוע בבית החולה. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות