רשות מקומית - פרישה רפואית בעקבות תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

20/08/2013 | 13:26 | מאת: אלונה

לפני שנה וחצי עברתי תאונת דרכים שהוכרה כתאונת עבודה. עבדתי חצי שנה באופן חלקי (אישור רופא תעסוקתי) אני מאובחנת בפיברומיאלגיה וכן בעיות בגב וקשב. האם ועדה רפואית של עובדי המדינה יכולה לאשר לי לעבוד חלקית. מה המשמעות לגבי הפנסיה שלי (תקציבית) במידה ויגידו שאני לא כשירה לעבודה - איך מחושבת הפנסיה?

אלונה, 1. כן 2. מאחר ויש הוראות שונות בהתאם לשנה בה התחלת לעבוד אנא בידקי עם האחראי על הפנסיות אצלכם 3. פנסיה מחושבת לפי אחוז הצבירה ולפי אחוזי המשרה ממליץ לקרוא מאמר בנושא ב-: http://www.barmedics.com/archive/he/pension בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות