תסמונת digorge

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

19/08/2013 | 13:35 | מאת: יוני

שלום, לבן שלי יש תסמונת d.goorge המאופיין בפגיעה במערכת החיסון. הילד לא קיבל שום חיסון וגם נמסר לנו כי אסור לנו לחסן את שאר הילדים שלנו בגלל שהם בקרבה אליו. אנחנו לא יודעים מה זכויותינו במקרה זה. נשמח לעזרה,ייעוץ מקצועי

יוני, כפי שכתבתי במספר תגובות, ילדים מקבלים נכות ופיצוי על פי המגבלה ולא לפי המחלה. אם הילד נזקק למשל להשגחה מיוחדת הרי שאז יגיע פיצוי. למידע מלא: http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/yn בריאות

מנהל פורום זכויות רפואיות