שיקלול אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

18/08/2013 | 11:59 | מאת: עדינה

לבעלי נקבעו 86% נכות לצמיתות כתוצאה ממספר נכויות. בחישוב משוקלל שערכנו הגענו ל-90.11%. מסתבר שהוועדה הרפואית מתעלמת ממספר נכויות. ואני מדגישה-לא לצורך חישוב אובדן כושר עבודה אלא לצורך חישוב הנכות הרפואית. האם יש לכך הצדקה? אודה לך על תשובתך.

עדינה, אנא ראי מאמר באתר מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות בנושא http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/an בנוסף, ישנם סעיפים שהוועדה מנפה ואינה לוקחת בחשבון לצורך חישוב הנכות. בברכה, מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות