תאונת עבודה ותביעת פיצויים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

15/08/2013 | 12:18 | מאת: מורן

שלום רב, נכוותי מחומר כימי בעבודה בכוויות דרגה 1 ו-2. פניתי לקבלת טיפול רפואי מיידי במיון בבית חולים. לאחר כמה שעות חזרתי לעבודה. נכון לעכשיו אין צפי לגבי צלקות או כתמים שיישארו באיזור מאחר והתאונה התרחשה ממש ביומיים האחרונים. ברצוני לדעת אם אני יכולה לתבוע מהמעביד שלי פיצויים בגין הפציעה.. ומה בעניין המשך טיפול? האם כדאי לבצע את פרוצדורת טופס 250-ביטוח לאומי כדי להבטיח שהביטוח יכיר בהוצאותיי, אם יהיו? אני בגילאי ה 20 וזו עבודתי הראשונה הרצינית ואיני יודעת כיצד מתנהלים. תודה רבה.

מורן שלום, 1. למלא טופס ב.ל. 250 חייבים מאחר ואין לדעת מה יהיה בעתיד. 2. לגבי תביעת המעביד בגין רשלנותו יש לפנות לעורך דין אבל לדעתי אם אין צלקת או סימן או נזק קבוע וחזרת לעבודה תוך מספר שעות, על מה תתבעי? בריאות

מנהל פורום זכויות רפואיות