מהם אחוזי הנכות הרפואית והתפקודית שייקבעו לנפגעת?

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

30/07/2013 | 11:43 | מאת: אמיר

תוצאות צילום ה- CT לע"ש המותני - בגובה L5 - S1 סובלת מרשתי מבלט אנולוס אחורי קמור עם לחץ מתון על קידמת השק התקאלי. תוצאות בדיקת מיפוי העצם: קליטה מעט מוגברת בגוף החוליה הגבית T8. נא לקבל תשובה בעניין אחוזי הנכות הרפואית והתפקודית שאמורה מרשתי לקבל בהתאם לממצאים הנ"ל. אודה על תשובתכם בהקדם.

אמיר, משאלתך לא ניתן לדעת מאחר והחומרה לא נקבעת רק לפי ממצאי מחלה אלא לפי בדיקת המגבלות הגופניות ואת זה ניתן לדעת רק בבדיקה פיזית על ידי רופא אורטופד. בריאות,

30/07/2013 | 13:02 | מאת: אמיר

מה הטווח שבו נע אחוז הנכות של הנפגעת? מה המינימום?

מנהל פורום זכויות רפואיות