קצבה רטרואקטיבית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

30/07/2013 | 07:56 | מאת: שוש

הגשתי תביעה לביטוח לאומי לקצבת נכות נפשית מכיוון וכיום איני מסוגלת לצאת לעבוד ואני בטיפולים אחרי אישפוז. הבנתי שמתבצע תשלום רטרואקטיבי של שנה אם לא היו הכנסות אך לצערי בשנה החולפת קרוב משפחה הוציא עליי תלושים כשבפועל לא עבדתי ולא הייתה לי הכנסה. רציתי לדעת אם אפשר לקבל חלק מהשנה או עם הצגת חשבון בנק וחובות תהיה אפשרות לקבל יותר. תודה

ניתן לקבל במידה והמשכורת היתה נמוכה מ- 3800 ש"ח. חובות אינם משנים דבר.

מנהל פורום זכויות רפואיות