זכאות לקצבת ניידות בשל הפרעות במערכת כלי הלימפה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

25/07/2013 | 16:15 | מאת: רביד

שלום, אני חולה מלנומה שעבר הסרה של 12 בלוטות לימפה ברגל שמאל וכתוצאה מכך אני מוגבל בתנועה, מתקשה ללכת הרבה, לעלות מדרגות וכו' מהם התנאים הנדרשים לזכאות לקצבת ניידות בגין הפרעות במערכת כלי הלימפה? מה המשמעות של אלפנטיאזיס המגבילה במידה ניכרת את התנועתיות במפרק הברך או הירך? כיצד המגבלה נמדדת? זוית כיפוף? היקף רגל?

רביד שלום, אלפנטיאזיס בדרגה קשה גורם להגבלה בתנועות המפרקים. ההגבלה בתנועות נבדקת בבדיקה קלינית (כיפוף,יישור וסיבוב). ייעוץ אישי - מרפאות בר מדיקס 03-6375700 בריאות,

25/07/2013 | 20:48 | מאת: רביד

מומלץ להגיע עם חוות דעת רפואית או ללכת בלי ובמידה והועדה לא תאשר להגיש ערעור עם חוות דעת מומחה?

מנהל פורום זכויות רפואיות