ביטוח אכ"ע ישן

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/07/2013 | 22:57 | מאת: בן דואג

שלום רב, אבי בן 64.5 ואינו עובד מזה כשנה לאחר שאובחן כחולה אלצהיימר. במשך רב חייו היה אבי עצמאי ודאג לעצמו לביטוח חיים ואכ"ע פרטי בהכשרת היישוב שהתחיל לפני כ-20 שנה. חברת הביטוח הכירה במחלתו של אבי ומשלמת לו את התגמולים. לצערנו, מכיוון שהפוליסה ישנה ולא עודכנה להארכת גיל הפנסיה ל-67, היא אמורה להסתיים השנה לטענת חברת הביטוח (בפוליסה המקורית רשום כי היא תסתיים בדצמבר 2013). האם ניתן לדרוש הארכת תוקף הביטוח עד גיל 67?

שלום, בד"כ בפוליסות הישנות לא ניתן להאריך את תקופת הביטוח, אך כדאי לבדוק בתנאי הפוליסה או מול הסוכן אם ישנה אפשרות כזו. בברכה

מנהל פורום זכויות רפואיות