מחלת FMF

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

19/07/2013 | 12:11 | מאת: סובחי שרה

אני בת 17 ותלמידת תיכון חולת FMF מזה כמה שנים ואני במעקב רפואי ומעקב סוציאלי בב ח ! מה הזכויות שלי ? האם מכיע מהשהוא מביטוח לאומי ? תודה ! אם אפשר שאקבל תשובה דרך האימיל שלי !!!

11/08/2013 | 09:37 | מאת: גיל

שרה, ראשית סליחה על שלקח זמן כה ארוך לענות. לשאלתך, הזכויות לנערה מתחת לגיל 18 בביטוח לאומי נקבעות לפי המגבלות ולא לפי המחלה. מאחר ולא ציינת עד כמה מחלתך חמורה לא אוכל לענות. בכל מקרה, במידה ומחלתך גורמת לשהייה במיטה או לאשפוזים תכופים אכן מגיעות לך זכויות כספיות. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות