כריתת שחלות מניעתית - אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

18/07/2013 | 17:24 | מאת: מלי

קראתי בספר החוקים של הבטוח הלאומי שכריתה מלאה של השחלות (מניעתית) מזכה ב-40 אחוז נכות רפואית אם הניתוח נעשה לפני גיל 50. ומכאן 2 שאלות? 1. האם האחוזים האלה נחשבים לצורך קיצבה? 2. האם יש שינוי בגיל? -(פעם היה מדובר על אישה עד גיל 45, כמדומני) אנא אל תפנה אותי למחשבונים או לאתרים אחרים, אם אפשר בבקשה תשובה פשוטה וברורה. תודה.

מלי שלום, האחוזים הינם מנופים, כלומר אינם נכללים בחישוב האחוזים לקבלת הקצבה. סעיף כריתת שחלות מנופה בכל גיל. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות