וועדת ניידות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

16/07/2013 | 19:16 | מאת: איתן

אישרו לי לפני מס' שנים 70 אחוזי ניידות בגין החלפת שני מפרקי ירך. לאחרונה עברתי ריביזיה בירך שהוחלף לי בעבר. לפי רשימת הליקויים מאתר הביטוח הלאומי אני חושב שמגיע לי הגדלת אחוזי ניידות ל 85 אחוז לפי החישוב הבא:70 אחוז בגין החלפת שני מפרקי ירך+50 אחוז עבור הריביזיה שעברתי בירך. האם אני צודק????או האם יכולים להגיד לי שבגלל שהריבזיה בוצעה במפרק שכבר הוחלף וכבר נקבעו לי בגינו אחוזי ניידות בעבר לא מגיעה לי 85 אחוז?????

איתן שלום, הסעיף מדבר על כך כי כאשר קיימים 2 סעיפי משנה יינתן האחוז הגבוה מביניהם ולכן סביר להניח כי הוועדה תשאיר את ההחלטה בעינה, אלא אם כן יש הגבלה משמעותית בתנועתיות. בברכה,

מנהל פורום זכויות רפואיות