מיצוי ימי מחלה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

08/07/2013 | 09:16 | מאת: רונית

שלום בת 48 עובדת קבוע ברשות מקומית מזה 25 שנה. מזה תקופה ארוכה מצב בריאותי אינו תקין. רופא תעסוקתי החליט שעלי לעבוד חצי משרה , בכ"א אישרו ע"י השלמת ימי מחלה רק לחצי שנה. מבטחים אשרו לי לעוד שנה לעבוד בצורה זו שאני לא אפגע בשכר. אך אף אחד מהגורמים אינו מוכן להשלים לי את ההפרש . מבטחים רוצים שאני אמצא את כל ימי המחלה (כלומר רק לאחר שיגמרו לי אז יתנו לי את ההשלמה) ואם אני עובדת אפילו חצי משרה קשה לסיים אותם. והרשות לא מוכנה לתת מעבר לחצי שנה בטוענה לפי החוזר הכללי. בינתיים אני עובדת פחות שעות ומקבלת רק על מה שאני עובדת ויש לי אישור שמגיע לי .

שאלתך אינה קשורה לזכויות רפואיות אלא לזכויות על פי תקנון מקום העבודה וקרן מבטחים. מצטער

מנהל פורום זכויות רפואיות