שאלה קטנה בקשר לנכות כללית.

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

03/07/2013 | 04:22 | מאת: ליאור

שלום רב, שאלה לי אליכם... אני מקבל קצבת נכות כשנתיים זמנית על רקע נפשי. בקרוב יש לי שוב ועדה ורציתי לדעת האם אופן העובדה שכחודשיים לפני הוועדה אני אתחיל לעבוד בעבודה של עד 1,500 ש"ח בחודש עשוי לפגוע ולו במעט בזכאותי או שלא מסתכלים על כך? אשמח לדעת האם במידה ואחזור לעבוד זה יראה לא טוב בפני הועדה ולכן יש סיכוי קטן שזה יפגע בי? אודה לתשובה זו רק שאלה קטנה! ליאור.

קצבת נכות הינה בעבור אי כושר עבודה. תאורטית לא אמורה להיות פגיעה אולם זכור כי מראש קיבלת נכות זמנית. איני יכול לדעת בוודאות בלי שהרופא שלנו יבדוק את החומר הרפואי. מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות