חברה לייעוץ לקבלת זכויות רפואיות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

02/07/2013 | 23:21 | מאת: יעל

שלום פניתי (בהמלצת קרובת משפחה) ללבנת פורן בעזרה לתביעה לקבלת זכויות רפואיות קיבלתי הצעה שנשעמה לי מעט מוגזמת והבנתי שניתן להיעזר גם במשרד עו"ד רציתי לשאול האם מישהו קיבל מהם עזרה בעבר והוא מרוצה? מה היתרון של חברה כזו על עו"ד רגיל?

03/07/2013 | 18:25 | מאת: נוי קדוש

היי יעל, כן נעזרתי בחברה כזו (רייטס פור יו) ולא לבנת פורן ואין לי ספק שהם עשו עבודה נפלאה. לעורכי דין יש תחומי התמקצעות שונים, אבל אני אישית מעדיפה לפנות לחברה שמבינה בתחום ויודעת מה היא עושה. הרבה בהצלחה.

מנהל פורום זכויות רפואיות