בעית השתכרות חמורה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

02/07/2013 | 21:00 | מאת: אלעד

שלום לך, אני בן 34. אני סובל מזה 8 שנים מאוסידי. אני מקבל נכות כללית על סך כ 1300 ש"ח. נקבעה לי דרגת אי כושר של 65% ונכות רפואית בגובה 40%. בשמונה שנים מאז שחליתי כיליתי את כל חסכונותיי על מנת להתקיים. וכיום הסכום שאני מקבל מביטוח הלאומי בקושי מכסה את החזר הלוואותיי, וממש אין לי ממה לחיות. אני מנסה פה ושם לעבוד, אבל ממש בלתי אפשרי עם האוסידי. בהתחשב בזאת, מה עליי לעשות על מנת למצות את זכויותיי הרפואיות? האם זה המקסימום שביכולתי למצות מביטוח הלאומי או משאר גורמי הרווחה? ומה לגבי סיוע בשכ"ד?

אלעד, ניתן בתלות בחומרת מחלתך לקבל עד 100% אי כושר עבודה ואז לקבל תוספת תלויים. סה"כ כנראה באזור ה 4000 ש"ח. עזרה בשכ"ד הינה עניין של משרד השכון. בדוק איתם. בריאות

מנהל פורום זכויות רפואיות