שברים בחוליות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

29/06/2013 | 08:04 | מאת: סיגלית

לפני כ 5 חודשים נפלתי ושברתי חוליות l1 l2 d12 , חגרתי כ 3 חודשים חגורת 3 נק' התחלתי הידרותרפיה יש מעט הקלה ועכשיו טיפולי פיזיותרפיה. אני מתקשה בהליכה רגליים כבדות בקושי הולכת 100 מ"ר וחייבת לנוח. ב mri נמצא גם הצרות התעלה בחוליה d 10 כמו כן יש מגבלה תנועתית בכיפוף וכאבי גב רבים כפות הרגליים והאצבעות נרדמות ונפוחות. שאלתי האם אני זכאית לאחוזי נכות ואם כן למי לפנות? לא תאונת עבודה.

סיגלית שלום, אכן את זכאית לאחוזי נכות ולקצבה הבאה עם זה. בנוסף כדאי לבחון זכאותך לקצבת ניידות ולתו נכה. בריאות, מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות