נכות כללית פטור ממס הכנסה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

27/06/2013 | 11:12 | מאת: ויטו

שלום רב מבקש לשאול שתי שאלות 1. נקבעה לי בביטוח הלאומי נכות כללית משוקללת של 89 אחוזים לצמיתות ,לפי המחשבון של מס הכנסה השקלול נותן תוצאה פחותה של חלקי האחוז של 88.38 . האם תוצאה של 88.38 במס הכנסה הם מעגלים כלפי מעלה ל-89 אחוזים.?? 2. ושאלתי הנוספת האם לפי פקודת מס ההכנסה וכך גם הבנתי גם 89 אחוזים כשהם נקבעו לצמיתות מזכה בקבלת הפטור מתשלום מיסים..??? אוסיף כי נקבעו לי במלל על שמונה ליקויים לפני ביצוע שקלול סה"כ 165 אחוזי נכות. תודה..

27/06/2013 | 13:25 | מאת: גיל

ויטו, מה שקובע זה רק האחוז המשוכלל. 89 אחוז לא מעגלים ל-90 אלא רק 89.1 יעוגלו, כך שבוודאי ש 88.3 לא יעטגלו. לכן, לא הגעת לסף המזכה בפטור מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות