שאלה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

16/06/2013 | 23:57 | מאת: ארז

גרוש בן 38, גר אצל ההורים, לא עבד בצורה רשמית/מעשית (כך שאין דמי אבטלה) מצב נפשי בהתאם, חרדתי, דכאון, מטופל בתרופות במסגרת רופא המשפחה. משלם דמי ביטוח לאומי באופן קבוע. האם זכאי לקיצבה כלשהי ? לזכויות מסוימות ? והאם זה משנה אם גר אצל ההורים או לבד ? (השאלה יותר בתוקף אם היה לבד ואין בכלל ממה להתקיים)

18/06/2013 | 12:46 | מאת: גיל

ארז, אין קשר היכן אתה גר. יש לבדוק את המסמכים הרפואיים בקפידה ואם אכן מצבך מצדיק קצבה אכן תקבל אותה. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות