ניתוח בקע ב 2 המפשעות ובקע בטבור

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

02/05/2013 | 16:13 | מאת: תמיר

שלום רב אני בחור בן 40 מגיל 14 בערך עובד בעסק של המשפחה בתחום עבודות ברזל ורוב התקופה עם הפסקות מדי פעם של שנתיים שלש עבדתי בעסק של המשפחה בהרמת פרופילים כבדים ועבודה איתם לפני כחודש וחצי עברתי ניתו ל בקע בשני צידי המפשעות ובקע קטן בטבור בשיטה הלוקוסקופית אבקש לדעת האם יש קשר בין העובדה שאני עובד בתחום הזה ובמשקלים כבדים לבין המצב שנקלעתי שהייתי צריך לעשות ניתוח בקע ב 3 מקומות בגוף והאם יש לי עילה לתבוע על כך את הביטוח הלאומי ? בברכה תמיר

תמיר שלום, אכן ניתן לקשור בין עבודתך בהרמת משאות כבדים ובין בקע. ניתן לתבוע את הביטוח הלאומי עקב כך. ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות