נפילת שן כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

28/04/2013 | 10:46 | מאת: שוש

שלום, אחותי כרגע בת 21 וחסרה לה שן קידמית (היא עם שן תותבת כרגע) וזה כתוצאה מנפילה לפני כמה שנים. השאלה היא האם עדיין אפשר לתבוע את הביטוח? מספיק רק עבור הוצאות השתלת שן. בעבר עשו לה את התותבת חינם מכיוון שהיא נפלה ויש ביטוח אבל אין לנו מסמכים רפואיים עבור זה מכיוון שלא ידענו....מה ניתן לעשות?

שלום, זו שאלה שרצוי לשאול עו"ד המתמחה בביטוח. צריך לזכור כי השאלה החוקית לגבי עד מתי ניתן לתבוע תלויה גם בגיל בעת הפציעה ואם כבר קיבלתם פיצוי יש לבדוק אם זה לא מונע קבלת פיצוי נוסף כולל החלפת שתלים/כתרים אחת למספר שנים ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות