חיסונים בצבא

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

24/04/2013 | 13:55 | מאת: שירי

שלום נרשמתי ללימודי דימות בבר אילן המשלב עבודה באיכילוב. אני נדרשת לעשות חיסונים לא מעטים כדי שאעבוד באיכילוב. יש לי כמובן את הפנקס "הצהוב" של ילדותי אך אין לי את רישומי החיסונים שעשיתי עת גוייסתי לצה"ל. אני בת 22- אל מי עלי לפנות בצה"ל כדי לקבל רישום מסודר של החיסונים שקיבלתי תודה

שירי, ניתן לקבל את העתק התיק הרפואי הצבאי בשלישות הראשית. יש לפנות בפקס 03-6755176 לכתוב את מהות הבקשה ולצרף: - שם מלא - כתובת - טלפון להתקשרות - ת.ז. - מספר אישי לא לשכוח לחתום :-) ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות