פיצויים ופנסיה רפואית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

24/04/2013 | 12:56 | מאת: עופר

שלום! נפגעתי במקום עבודתי בחברת החשמל כעובד קבוע במשך כ19 שנים ביטוח לאומי קבע 100% נכות לצמיתות חברת החשמל הוציאה אותי לפנסיה רפואית 69% ממאה אחוז פיצויים שהייתי אמור לקבל (חודש בשנה)קיזזו לי 50 אחוזים. מדוע קוזזו חמישים אחוזים מהפיצויים שלי? ששאלתי בחברת החשמל ונעניתי כי אני מקבל פנסיה כל חודש לכן מגיעים לי רק חמישים אחוזי פיצויים. האם ההליך נכון?

עופר שלום, שאלה זו אינה קשורה לזכויות רפואיות אלא לדיני עבודה. בברכה, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות