מחלת קוליטיס לילד בן 7

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

21/04/2013 | 23:01 | מאת: מיכל

שלום, יש לי ילד בן 7 סובל מקוליטיס מגיל 3 מטופל עם אימורן,האם מגיע לו נכות מביטוח לאומי.בעבר סבל מ ITP קיבל נכות זמנית לאחר שהיה מקבל טיפול דרך הוריד.כיום הוא מטופל רק ע"י אימורן.עבור מחלת הקוליטיס. אשמח לקבל תשובה בהקדם. מיכל.

02/05/2013 | 10:00 | מאת: גיל

מיכל שלום, ביטוח לאומי קובע את הסיוע הנדרש לילדים בהתאם למספר מבחנים כגון: השגחה נדרשת, טיפולים, הסעות, סיוע בלימודים וכו ולא לפי מחלה או נכות. כלומר המגבלות קובעות את אחוז הנכות. הגשת התביעה נעשית באמצעות טפסים שניתן להוריד מאתר הביטוח הלאומי או לקבל בסניף. בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות