ערעור על ועדה רפואית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

21/04/2013 | 15:04 | מאת: אורי אור

שלום לך גיל, ועדה של משרד הבריאות קבעה לי 50 אחוז נכות ניידות לצמיתות. הגעתי לועדה עם סעיף שמקנה לי 80 אחוז (ולבסוף נקבע לי בועדה 50 אחוז). שאלתי היא בנושא הערעור-האם יש סיכוי שבעת הגשת ערעור יקבעו לי פחות אחוזים מ 50 אחוז? -ואו שיקבעו שהנכות היא זמנית ולא לצמיתות? (חושש לאבד את מה שכבר קבלתי....) תודה מראש

חששותיך נכונות. הועדה יכולה להוריד אחוזים ולקבוע שהנכות הינה זמנית. אין וועדת הערר כבולה למה שהחליטה הוועדה בדרג הראשון. גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות