וירוס הפיפלומה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

21/04/2013 | 13:01 | מאת: מירב

שלום רב שמי מירב אני בת 33 ויש לי 3 ילדים בזמן ההריון האחרון לפני כשנה נמצאו אצלי תאים סרטניים בצוואר הרחם הם היו בדרגה 3 ולכן מיידית נכנסתי לניתוח לקיצור צוואר הרחם לאחר הלידה נבדקתי שוב ושוב נמצאו תאים סרטניים לא קיבלתי כרגע שום טיפול מלבד מעקב כל 4 חודשים לביופסיה רציתי לדעת האם הנני זכאית לאיזה הטבה או קצבה דרך בטוח לאומי תודה מראש

28/04/2013 | 11:08 | מאת: גיל

מי שלא נמצא בטיפול כימוטרפי לא יגיע לרמת הנכות הנדרשת לקצבה. גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות