פסוריאזיס באיבר מין- נכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

18/04/2013 | 22:48 | מאת: שלומי

שלום, אני בן 25, סובל כ-8 שנים מפסוריאזיס. במהלך ה3 שנים האחרונות המצב החמיר הפסוריאזיס. הבעיה שלי היא הפגיעה בתפקוד המיני שלי. אני בן 25, מוגבל מינית עקב פסוריאזיס. שאלתי היא האם ביטוח לאומי יכיר בי כנכה? ואם כן כמה אחוזים? בנוסף יש לי בכל שאר הגוף, במיוחד בקרקפת וכמה נקודות בפנים שזה גם פוגע בביטחון העצמי שלי.

שלום, אם הבעיה תפקודית (זקפה) הרי שניתן להגיש בקשה לנכות תפקודית (עד 30%). אם הבעיה הינה נפשית צריך אשורים פסיכיאטריים. בכל מקרה, ממליץ לגשת לגורם המתמחה בתחום מאחר ויש פה שילוב של נפשי ותפקודי ויש לדעת איך להגיש את התביעה. ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות