חולי פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

17/04/2013 | 15:53 | מאת: סימה

שלןם לך אני עבדתי בבית העסקה כמסגר עבודת מסגרות לתקופה ארוכה לפני ארבע שנים בעת העבודה שלי הייתה לי תאונת עבודה וקיבלתי מכה במפרקי האצבעות שלי,תבעתי את ביטוח לאומי על זה וקיבלתי אחוז נכות 15% , לאחר הישבה בבית ולאחר תאונת העבודה החלה להתפשט בגופי סימנים אדמדומים ולבנים בכל חלקי הגופי,לאחר ביקור רופא אמר לי זו מחלת פסוריאזיס המחלה נמצאת בכל חלקי גופי בידיים,רגליים,מפרקים,איברי המין ,הכל ואלרונה החל להתפשט לי גם בגב. עכשיו אני לא עובד ובבית,האמת אני חולצה לא מוריד בבית וזה מבוכה עצומה שתמיד שואלים אותי ילדיי מה זה ולה לאני לא מטפל בעצמי,למרות שאין דבר שלא נסיתי ולא עזר. מה הן זכויותי בביטוח לאומי ומה אני אעשה, אני לפעמים מתבייש מאשתי ,וזה מאמלל את חיי ומוסיף לי דאון בעצמי שאי נכול לצאת ממנו תעזור לי בבקש

שלום, מחלת הפסוריאזיס יכולה לתת בתלות בחומרה עד 30%. אי כושר העבודה לא תמיד נפגע. ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות