פגיעה בעבודה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

12/04/2013 | 07:57 | מאת: תמיר

שלום אני משתעל שיעול כרוני כבר כמעט חודש מסתבר שהשיעולים שלי גורמים לי לפעמים לחוסר חמצן במוח לא טיפלתי בעצמי כמו שצריך עקב עבודה מרובה למעט כדורים לפני שלושה ימים בזמן עבודה קיבלתי התקף שיעול חזק שרגם לי לעיבוד הכרה ונפילה מהמשאית על הראש פינתי באמבולנס לבלינסון מסתבר שעברתי זעזוע מוח הצד הימני שלי התנפח הלסת שלי נפגע לא מצליח לפתוח עד הסוף והכי חמור הראיה שלי בעין ימין נהייתה מטושטשת יז לי שינוי בהתנהגות מאז ובעיית זיכרון אני לא מוצא את עצמי בבית ואני רק בבדיקות גם התגלה לי עכשיו שיש לי עכשיו את מחלת הגלאוקומה בעין אני כבר כמה ימים בבית. העבודה שלי היא במעמצ פיזי קשה מאוד ועבודה תחת לחץ אני לא יודע מתי אוכל לחזור לעבודה אני עדיין סובל מכאבי ראש חזקים נטישתי אומרת שגם מסיאוטים בלילה אבל אני לא זוכר . מה ניתן לעשות מבחינת הזכות הרפאוית שלי. תודה מראש

17/04/2013 | 14:18 | מאת: גיל שטרן

תמיר, מאחר ולפי תאורך היתה לך תאונת עבודה הרי שעליך להגיש בקשה לפצוי עקב תאונת עבודה. ניתן לבצע זאת עד שנה מתאריך התאונה. ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות