אובדן כושר עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

02/04/2013 | 21:39 | מאת: חדוה

אצל בעלי התגלה סרטן הלבלב הוא נותח לפני כ-6 חודשים. הוצא הטחול וגוף הלבלב. מקבל טיפולים כימותרפיים. יש לו נכות זמנית בגובה 100% מבל"ל למשך שנה וכן מאובדן כושר עבודה מביטוח מנהלים נכות 100% למשך שנה. שניהם קבעו לו נכות זמנית למשך שנה. בעלי נמצא במצב ירוד ביותר. איך עלי להמשיך ולהתנהל מול הבל"ל וביטוח המנהלים בהמשך לאחר שתעבור השנה למי כדאי לפנות כדי שיתן חוות דעת לגבי אובדן כושר העבודה, הרופאים בבית חולים לא נותנים אישורים על אובדן כושר עבודה.

חדוה שלום, חוות דעת לגבי אובדן כושר עבודה נותן רופא תעסוקתי. כדאי לפנות לגוף מקצועי כדי לוודא שמקבלים את מקסימום הזכויות. בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות