ועדה רפואית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

21/03/2013 | 19:43 | מאת: אבי

שלום עקב מחלה נקבע לי אובדן כושר עבודה של 50% ע"י מבטחים. ולכן אני עובד בחצי משרה ומקבל חצי שכר וחצי שכר ממבטחים. בגלל רצוני להמשיך לעבוד נקבע לי 50% (יכולתי לקבל יותר). ברצוני לגשת לועדה רפואית ואיני יודע לאיזו לגשת ביטוח לאומי או מס הכנסה. אני בן 60 ומבוטח בביטוח לאומי 43 שנים. אודה לתשובתך אבי

אבי שלום, אם הכנסתך מעבודה גבוהה מ- 3700 ש"ח לא ניתן לקבל קצבת נכות כללית מביטוח לאומי. לוועדות מס הכנסה כדאי לגשת באם הינך משלם מס ונכותך תגיע לפחות לכדי 89.1% ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות