קצבת נכות בגין צליאק

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

17/03/2013 | 19:03 | מאת: אתי

האם ילד בן 10 חולה צליאק זכאי לקבלת קצבת נכות מהבטוח הלאומי בגין המחלה - אם כן כיצד ניתן לבקש את הקצבה. תודה על תשובתך

אתי שלום, ילדים חולים מקבלים את הנכות בהתאם לחומרת המחלה. חולי צליאק אינם מגיעים לדרגת נכות המזכה בקצבה. בריאות, גיל

19/03/2013 | 03:24 | מאת: אתי

באילו מצבים כן מאושרת לחולים אלו קיצבת נכות ? ומה כוונתך שילדים אינם מגיעים לכדי מצב של קבלת קיצבה , כי הרי זו מחלה כרונית ? ומי קובע את חומרת המחלה. אודה לכב' על תשובותיך , מאחלת לך חג פסח שמח. אתי

מנהל פורום זכויות רפואיות