ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

11/03/2013 | 00:27 | מאת: אופיר

שלום רב מזה 4 שנים אני עובד כמפעיל במתקן תעשייתי.כל שנה אני מבצע בדיקות שמיעה של המפעל ויש לי ירידה קבועה כל שנה ב2 האוזניים כרגע הרמת שמיעה ירדה לקל עד בינוני..לאחר שחרורי מצהל היתה לי ירידה קלה מאוד בשמיעה באוזן ימין בלבד ותבעתי את משרד הבטחון תביעתי נדחתה.שאלתי היא האם אני זכאי לפיצוי מביטוח לאומי קצבה כלשהי וכו עקב ירידת השמיעה בעבודה? 2.האם זה שהגשתי תביעה בערב לצבא יכולה לפגוע בתביעתי כעת?

אופיר שלום, אתה רשאי להגיש תביעה למחלת מקצוע ירידה בשמיעה כל עוד אתה חשוף לרעש בעבודתך. עצם הגשת התביעה למשרד הביטחון אינה פוגעת בתביעתך לביטוח הלאומי, אך עצם העובדה שהייתה ירידה בשמיעה בעבר אכן יכולה לפגוע בהכרת המחלה בביטוח לאומי בברכה

13/03/2013 | 00:55 | מאת: אופיר

אציין שהיתה ירידה בשמיעה רק באוזן ימין בעת הגשת התביעה למשרד הבטחון..אשמח לתשובה בהתאם לתיקון זה לשאלה

מנהל פורום זכויות רפואיות