תביעה לביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

26/02/2013 | 11:03 | מאת: יהלי

שלום אני עובדת בהוראה 25 שנה כידוע , עובדי הוראה נושאים תיקים, דפים, מבחנים וכו' בשנה וחצי האחרונים החלו בעיות רגליים קשות שבאו מבעיות בגב וגרמו לצליעה וכאבים איני רוצה לפרוש מהוראה אך שאלתי האם ניתן לתבוע ולקבל נכות? מבקשת לדעת כיצד עושים זאת למי פונים וכו' תודה מראש יהלי

יהלי שלום, מחלה זו אינה מוכרת כמחלת מקצוע למורים. נכות כללית ניתן לקבל רק אם את מרוויחה פחות מ- 3700 ש"ח. כדאי שתבדקי מה קרן הפנסיה תוכל לעזור לך אם תרדי לחצי משרה ואז תוכלי לקבל החלטה. ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות