אובדן כושר עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

24/02/2013 | 12:05 | מאת: אפי

אני מושתל כילייה 11 חודשים , נכה 100% לצמיתות , למרות זאת לא הפסקתי לעבוד ואני עובד במשרה מלאה ,בן 62 . לאחר ניתוח ההשתלה נוצר לי בקע בבטן והרופא לא מוכן בינתיים לקחת סיכון ולנתח בגלל מיקום הכילייה החדשה , הבקע גדול ומאוד מפריע לי בחיי היום יום , כמו כן כתוצאה מכך שהייתי בדיאליזה 3 שנים נפגעתי בכפות הרגליים ובאצבעות הידיים ואובחנתי כחולה בנוירופטייה .סוג העבודה שלי הוא לא ישיבה במשרד ואני נאלץ לנסוע הרבה ברחבי הארץ והדבר קשה לי , אני שוקל אפשרות לעבור לעבוד בחצי משרה , מה עלי לעשות ומה הזכויות שאני יכול לממש ? אודה על תשובתך.

אפי שלום, אם תרד בהכנסתך לפחות מ- 3700 ש"ח הרי שתהיה זכאי לקצבת נכות כללית בסך של כ- 2500 ש"ח והטבות נוספות כגון הנחה בארנונה, בזק וכו. ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות