hemifaciel microsmia

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

20/02/2013 | 02:47 | מאת: שלום

שלום נולדתי עם hemifaciel microsmia (פציאליס מולד) ,ללא אוזן ימין. בוועדה ראשונה נקבע 10% למרות שאני עכשיו רואה בספר מבחנים שרק עצב פציאליס פגוע בצורה קשה ,זה 30% ללא שאר הפגיעות הנלוות למחלה.... שמיעה,עיניים,כאבים....שיעור שמיעה באוזן ימין 80Db שמאל תקינה בוועדה שנייה כעת זומנתי לפנימאי בעוד חודש,האם זו התקדמות לאיזשהו מקום? כי יש לציין שיש מוגבלות קשה אם ז ה בכושר ההשתכרות העצמאי ואם בחיי יום לילה..תודה

שלום לשלום, עניין ידוע הוא כי לא תמיד מקבלים בביטוח לאומי את מה שמגיע. הייתי מציע להגיע אלינו לפגישת ייעוץ עם רופא בקיא בזכויות רפואיות על מנת שיבצע הערכה של הנכות ואזי אפשר להחליט באם קיבלת את מה שמגיע או לא. בברכה, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות