נכות וזכויות בקופת חולים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

19/02/2013 | 21:04 | מאת: מירנה

שלום, היום הופתעתי לגלות שלמי שיש לו נכות כללית זכאי לקבל שירותים מסוימים בקופ"ח בחינם בין השאר פגישה עם רופא פנימי ומקצועי. ויותר מזה הופעתי לגלות שהייתי אמורה לקבל את זה באופן אוטומטי. יש לי נחות כבר כ8 שנים, ומדובר פה בעשרות אלפי שקלים. מה לעשות? לאן לפנות? האם פניה למכבי תסדיר את העניין? האם יחזירו לי את הכסף רטרואקטיבית? מה לעשות הלאה? אשמח להצעה

מירנה שלום, לצערינו עד לאחרונה לא היתה העברת מידע בין הביטוח הלאומי לקופות החולים (או גופים אחרים). כעת עובדים על מערכת שתסדיר את העברת המידע. לבדיקת החזרים אנא פני לסניף קופת חולים שלך. ההחזר תלוי במדיניות הקופה. בברכה, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות