בעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

08/02/2013 | 23:36 | מאת: ס

שלום רב, אני בת 28, גננת במקצועי. ב-10 השנים האחרונות חלה ירידה הדרגתית בשמיעה שלי וכעת המצב די חמור והומלץ לי ע"י קופת החולים לרכוש מכשירי שמיעה לשתי האוזניים. הרופאים אינם יודעים להסביר ממה נגרמת הירידה בשמיעה. האם זה אפשרי שיכירו בכך כבעיה שנגרמה מהעבודה בגני ילדים? ואם לא יודעים ממה זה נגרם אז עדיין אני יכולה לקבל משהו מביטוח לאומי? נכות כלשהי? עזרה כספית ברכישת המכשיר? וכו' המון תודה!!

שלום, 1. לא. להכרה יש צורך בעבודה בסביבת עבודה רועשת מאוד (לא גן ילדים) 2. לרכישת מכשיר קופת החולים בה את חברה יכולה לסייע אבל המכשירים שהם נותנים בדרך כלל באיכות נמוכה. מומלץ לגשת לחברה כגון הדים שיכולים גם לסייע בהטבות בגובה סל הבריאות. ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות